کاشت ناخن

یکی از کارهای پرطرفدار مربوط به زیبایی کاشت ناخن است که به یکی از پردرآمدترین شغل‌ها برای بانوان تبدیل شده است. اگر شما بانوی عزیزهم قصد دارید  وارد این حرفه شوید و کسب درامد کنید .در آموزشگاه‌های آرایشگری جاهد، انواع روش‌های کاشت ناخن آموزش داده می‌شود. ی. با توجه به تقاضای زیاد برای انجام کاشت، شاید شماهم به دنبال یادگیری این شغل پردرآمد باشید. دلایل استفاده ازکاشت ناخن برای شما عزیزان در این مقاله آورده شده است. برخي از علاقه مندان به کاشت به دليل عيب ظاهري ناخن هاي خود و فرم نامناسب اقدام به استفاده از خدمات کاشت ناخن مي کنند برخي ديگر به دليل افزايش استحکام ناخن ها محافظت ناخن در برابر شکستگي از کاشت  استفاده مي کنند و برخي ديگر ظاهري زيباتر دارد و ار تنوع طرح و رنگ و آب بيشتري برخوردار هستند از اين خدمات استفاده مي کنند . درواقع فرایند آرایش و زیباسازی ناخن با استفاده از تجهیزات مخصوص، مواد مختلفی را برای دوام بالا بر ناخن طبیعی شما ست.  که به منظور زيبا سازي ظاهر ي ناخن ها به کار مي رود که در ادامه با آن اشنا خواهید شد.

کاشت ناخن
کاشت ناخن آکادمی جاهد

انواع روش ها کاشت ناخن

1- کاشت ناخن قالبی

کاشت ناخن با قالب نیاز است که 5 مرحله را انجام دهید:

  • مرحله 1 : زیرسازی ناخن که شامل مانیکور خیس و خشک میشود
  • مرحله 2 : انتخاب اندازه مناسب قالب
  • مرحله 3 : موادگذاری داخل قالب
  • مرحله 4 : سوهان کشیدن و فرم دهی بعد از مواد گذاری
  • مرحله آخر : فیکس کردن و براق کردن

1 – زیرسازی در کاشت قالبی

برای انجام دادن زیر سازی کاشت ناخن مانیکور خشک لازم است که دست هارا داخل آب بگذارید ابزار پوشر را برداریدو پوستهای اضافی دور ناخن را  عقب بزنیدسپس با استفاده از سرسوهان مانیکور شنی ، کوتیکولها را برداشته و با استفاده از نیپر پوستهای عقب زده شده را جدا کنید.

2- کاشت ناخن پودری

این روش بهترین نوع روش کاشت  است، زیبایی و استحکام این روش طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. در این روش نیز از ناخن مصنوعی در سایز مناسب شما استفاده میشود، کاشت ناخن با پودر جزء یکی از اصلی ترین روش های کاشت ناخن است. در این مطلب اموزش کاشت ناخن پودری را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم با مطالعه این مطلب بتوانید اطلاعات لازم را در مورد کاشت ناخن به شیوه پودری به دست آورید. کاشت با پودر جزء یکی از اصلی ترین روش های کاشت است. در این مطلب اموزش کاشت ناخن پودری را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم با مطالعه این مطلب بتوانید اطلاعات لازم را در مورد کاشت ناخن به شیوه پودری به دست آورید.

مواد لازم در کاشت ناخن با پودر:

– پودر کاشت( صورتی pink یا شفافclear)

– جا پودری یا گوده

– لیکوئید

– پرایمر

– نیپر یا گوشت گیر

– پمپ لیکوئید

– لاک مانیکور

– ضد قارچ

– قلم پودر

– روغن

– چسب

– تیپ

– پوشر یا عقب زن

– کاتر سرگرد یا صاف یا هر دو- جهت کوتاه کردن تیپ

– ناخن گیر

– بافر

– برق ناخن و لاک ناخن جهت طراحی و دیزاین ناخن کاشته شده

مراحل کاشت  پودری

مدلهای طراحی و کاشت ناخن متنوع است برای کاشت  پودری نخست مانیکوری ساده را روی سطح ناخن ها انجام دهید. پوست اطراف ناخن ها را به لاک مانیکور اغشته میکنیم قدری صبر میکنیم تا نرم شود آنگاه به وسیله عقب زن، پوست را از سطح ناخن کنار می زنیم و با نیپر گوشتهای اضافه اطراف ناخن را می گیریم. ضد قارچ و در نهایت مواد پودری روی ناخن گذاشته میشود. این روش سوهان کشی طولانی مدت دارد و معمولا یک الی دو ساعت زمان نیاز دارد تا کاشت شما تمام شود ولی در نهایت نتیجه عالی خواهد داشت. در روش کاشت پودري در مرحله اول با استفاده از ابزارهاي خاص پوست ها دور ناخن را عقب زده و سپس مي چينند . در مرحله بعد درصورت نياز به اسفاده از تيپ پس از انتخاب سايز مورد نظر با توجه به سايز دست ، انگشتان و صدف ناخن مشتري تيپ مورد نظر را بوسيله چسب مخصوص ناخن کمي قبل از خط ناخن مي چسبانند و پس از خشک شدن چسب مرز ناخن طبيعي و تيپ را سوهان کشي و در صورت نياز اندازه تيپ را کوتاه مي کنند در صورتي که بلندي ناخن طبيعي به اندازه موردنظر باشد نيازي به چسباندن تيپ نيست . در مرحله بعد تمام سطح صدف ناخن را به محلول ضد قارچ اغشته کرده وبا استفاده از قلموي آغشته به مواد پودري (ابتدا قلمو را در حلال و سپس در پودر زده و پودر را به حالي نيمه جامد درمي آوريم ) سطح کل صدف ناخن و تيپ مورد نظر را پوشش مي دهند . اين کار را در دو تا سه مرحله انجام مي دهندو هر بار به مواد زمان مي دهند تا کاملا خشک شود . پس  از خشک شدن مواد نوبت به مرحله سوهان کشي مي رسد . در اين مرحله ابتدا با استفاده از سوهان برقي سطح مواد را يک دست و يکنواخت کرده و سپس با استفاده از سوهان دستي و بافر اين سطح را صيقل مي دهند در نهايت روي سطح ناخن را به روغن مخصوص اغشته مي کنند تا کاملا براق شود . کاشت به روش پودري در اين مرحله به پايان رسيده در صورت تمايل مي توان با استفاده از لاک ناخن ها رابه رنگ دلخواه در آورد و با استفاده از ابزار هاي ويژه طراحي ناخن نقوش و طرح هاي جذابي با  توجه به سليقه مشتري روي آن طراحي کرد و در نهايت روي آن را تاپ کت زده . روش کاشت پودري مقاوم ترين روش کاشت  است و در صورتي که توسط يک ناخن کار حرفهاي انجام شود سه هفته ماندگاري دارد و پس از سه هفته نياز به ترميم دارد . سومين روش کاشت  روش کاشت جليش يا همان ژله اي است . در اين روش همه مراحل کار مانند روش پودري انجام مي شود و تنها به جاي استفاده از مواد پودري و حلال از مواد جليش که به صورت آماده موجود است استفاده مي شود و در هر مرحله براي خشک شدن مواد دست هاي را در دستگاه UV قرار مي دهند و در انتهاي کار نيز نيازي به سوهان کشي ناخن ها نمیباشد  . مواد ژليش رنگي بوده و رنگ مورد نظر ناخنها در ابتداي کار انتخاب مي شود.  . کاشت جليش نيز در صورتي که توسط ناخن کار حرفه اي انجام شود دو تا سه هفته ماندگاري دارد .  روش کاشت ژليش از نظر مقاومت و استحکام در مقايسه با روش کاشت پودري از مقاومت و استحکام کم تري برخوردار است ودر عوض جلا و درخشش بيشتري دارد و حاصل کار ظريف تر از کاشت پودري است .

روش ترکيبي

روش ترکيبي همان طور که از نام آن نيز مشخص است ترکيبي از دو روش کاشت پودري و کاشت ژليش است . در اين روش پس از اين که همه مراحل کار مانند روش کاشت پودري انجام شد پس از روغن زدن ناخن ها  آماده شده سطح ناخن هاي کاشت شده را با مواد جليش کاور مي کنند و در دستگاه UV قرار مي دهند تا کاملا خشک شود روش کاشت ترکيبي به صورت توامان استحکام و مقاومت کاشت پودري و جذابيت و جلاي کاشت را دارد و تنها هزينه اين روش در مقايسه با ساير روش ها بالاتر است .

کاشت ناخن
کاشت ناخن

کاشت ژله ‌ای

در این شیوه از کاشت  جزئیات مهمی وجود دارد که برای انجام آن باید به دقت این جزئیات را رعایت کنیم . در ابتدا شما را با آشنا میکنیم در واقع کاشت  ژله ای یکی از انواع روش های حرفه ای کاشت است که زیبایی و جلوه خیره کننده ای به ناخن ها میدهد. در کاشت ناخن ژله ای به دلیل استفاده سه مرحله ای از ژل های مخصوص، ناخن ها درخشش و شفافیت بی نظیری دارد و نتیجه کاشت ناخن را چندین برابرکیفیت بالاتری خواهد داشت. در ابتدا مانیکور خشک به وسیله سوهان برقی انجام شده و پوسته های اضافی برداشته می شوند، سپس با سوهان زبر و دور پایین دستگاه، خراش هایی بسیار ظریف روی صدف ناخن ها ایجاد می کنیم. این خراش ها باید به گونه ای بسیار سطحی ایجاد شده و از صدمه زدن به صدف طبیعی ناخن ها بپرهیزیم. بعد از اتمام زیر سازی، از ضد قارچ استفاده می کنیم. پس از آماده سازی ناخن ها و زدن ضد قارچ، یک لایه پرایمر مخصوص کاشت ناخن ژله ای روی صدف ناخن می زنیم. سپس با استفاده از یک قلم سموری باریک و با حرکت های دورانی نا محسوس بیلدینگ ژل (ژل شماره یک) را روی ناخن ها می کشیم. دقت کنید که تجمع ژل ها در هر ناحیه از از ناخن و مخصوصا در ناحیه کوتیکول باعث نقص کار شما خواهد شد.

 

مواد مصرفی در کاشت ژله ای

محلول کلینر

تاپ شاین ( ژل نهایی درخشان )

ضد قارچ

بیلدینگ ژل ( ژل زیر سازی )

پرایمر مخصوص کاشت ژل

فینیشینگ ژل ( ژل استحکام دهنده )

دستگاه UV

این روش مشابه روش پودری است و تنها تفاوت در مواد مورد استفاده آن است. مواد ژله ای به صورت آماده قابل خریداری است. در کاشت ژله ای بعد از ضد قارچ مواد ژل را روی ناخن ها میزنند و دست مشتری در دستگاه یو وی قرار میگیرد تا ژل خشک شود.

 

منبع:

https://elearnpars.org/article/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D8%AE%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D9%86

مزاياي کاشت ناخن

اولين مزيت کاشت زيبايي و جذابيت بالاي ناخن هاي کاشت شده است که مي تواند هر کسي را وسوسه کند .  براي افرادي که ناخن هايي با صدف بد فرم دارند بسيار مناسب بوده و مي توان فرمي بسيار زيبا و مطلوب به آن ها ببخشد .  کاشت ناخن به دليل ايجاد يک لايه محافظ روي صدف ناخن مانع شکستن ناخن در برابر ضربه هاي احتمالي روزانه مي شود . براي افرادي که عادت به جويدن ناخن هاي خود دارند روشي بسيار مناسب به منظور ترک اين عادت غلط به شمار مي رود .  معايب  کاشت به دليل اين که بوسيله مواد شيميايي بسيار قوي به منظور افزايش ميزان مقاومت و طول عمر عمر ناخن کاشت شده انجام مي شود منجر به ضعيف شدن ناخن هاي طبيعي فرد خواهد شد .  کاشتبه دليل اين که مانع از رسيدن هوا به ريشه ناخن هاي طبيعي فرد مي شود منجر به تغيير رنگ و ضعيف شدن ريشه ناخن هاي طبيعي مي شود .  پروسه کاشت  به دليل سوهان کشي روي صدف ناخن هاي طبيعي فرد منجر به آسب ديدن ناخن هاي طبيعي و نازک شدن آن ها در گذر زمان مي شود .  در صورتي که ما بين ناخن هاي کاشت شده و ناخن اصلي فاصله ايجاد شود و به اصطلاح هوا بگيرد اين فضا مي تواند و مجاورت رطوبت حاصل از شستشوي دست عواقبي مانند ابتلا به قارچ و عفونت را به دنبال داشته باشد .  استفاده طولاني مدت از کاشت مي تواند منجر به فشار بر ريشه ناخن هاي طبيعي شود و در نهايت عوارضي مانند توقف رشد ناخن  ، تورم و درد به همراه داشته باشد .  آنچه در اين ميان از اهميت زيادي برخوردار است توجه به کليه نکات ايمني و بهداشتي به منظور کاهش ميزان آسيب هاي وارده به ناخن هاي طبيعي افراد است . از جمله اين مراقبت ها مي توان استفاده از مواد استاندارد و مرغوب مورد تائيد سازمان بهداشت و دارو ، استفاده از مواد ضد قارچ مرغوب ، مراجعه به موقع به ناخن کار جهت ترميم ، مراقبت از ناخن ها در برابر ضربات سنگين ، استفاده از دست کش در حين انجام کارهاي روزمره در تماس با مواد شيميايي ، مراجعه به ناخن کار هاي حرفه اي و دوره ديده و  در نهايت برداشتن دوره اي کاشت ناخن ها به منظور استراحت دادن و تقويت ناخن ها اشاره کرد .

معایب کاشت ناخن

ریموو کردن کاشت ژله‌ای در منزل سخت بوده و باید به ناخنکار مراجعه کرد.

استفاده مدام از دستگاه UV به دلیل داشتن اشعه فرابنفش به مرور زمان باعث ایجاد لکه در دست می‌شود.

شکستن ناخن و آسیب به صدف

ترشیدن سطح ناخن و نازک شدن لایه های ناخن

ایجاد بستری جهت تولید قارچ

منبع:

https://elearnpars.org/article/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D8%AE%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D9%86

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Call Now Button